Tietoa minusta

Moikka!

Tervetuloa tutustumaan minuun ja yritykseni kotisivuihin.

Olen viisikymppinen yrittäjä Jaana Marttinen, kahden aikuistuneen tyttölapsen äiti, avoliitossa ja asustelen tällä hetkellä maaseudulla, Mikkelissä. Koulutukseltani olen taloushallinnon merkonomi ja tehnyt pitkän työuran toimistotöiden parissa (15 v). Aiemmalta koulutukseltani olen laitoshuoltaja. Olen tehnyt myös hoiva-avustajan ja lastenhoitajan töitä. Kotitaloudet ovat minulle hyvin tuttu työympäristö, sillä olen tehnyt myös kotisiivouksia päätyökseni aikoinaan.

Millainen olen luonteeltani? No huumorintajuni on aivan huippuluokkaa, olen helposti lähestyttävä, asiakaspalveluhenkinen ja luottamus on tärkeintä niin työssä kuin yksityiselämässäkin. Asiakkaani koostuvat pääasiassa työssäkäyvistä perheistä sekä eläkkeellä olevista henkilöistä.

Mikä sai minut innostumaan kodin järjestämisestä? Olen pikkutytöstä lähtien tykännyt, että tavarat pidetään järjestyksessä, niin että ne on helppo löytää kaapeista ja varastoista. Toimistotyössäni oli myös iso plussa, että olin hyvin järjestelmällinen ja työpöytäni oli aina järjestyksessä. Ja tähän lisäksi halu auttaa toista ihmistä, niin siitä se liikeidea alkoi syntymään. Ihanneasiakkaani onkin sellainen, jonka koti on täydessä kaaoksessa ja et tiedä mistä oikein lähdet liikkeelle. Se kohteen haasteellisuus kiehtoo minua ja lopputuloksen näkeminen. Teemme asiakkaan kanssa yhdessä tietyn matkan, jonka varrella tulemme hyvin tutuiksi, koska yhdessä tekemämme työ on hyvin vuorovaikutteista. Asiakas saa hyvän mielen ja minä onnistumisen tunteen, kun olen saanut auttaa asiakasta.

Älä pelkää kutsua minua kotiisi, jos tunnet tarvitsevasi “tsempparia” kodin järjestyksen pitämisessä. Minä en kauhistu, en tuomitse kotiasi tai sinua, koska minähän vain teen työtäni. Olen vaitiolovelvollinen ja luottamuksesi arvoinen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään yhdessä sinulle toimiva koti, jossa on kiva rentoutua raskaan työpäivän päätteeksi ja nauttia vapaa-ajasta.